Valitusoikeus – jos tuotteessa on vikaa 

Jos tuotteessa on vikaa, voit saada tuotteen korjattua, vaihdettua uuteen, osittaisen tai kokonaisen hintahyvityksen. Päätämme tilannekohtaisesti mihin näistä vaihtoehdoista päädytään. Voit palauttaa vialliset tuotteet 24 kuukauden sisällä niiden vastaanottamisesta.  
 
Valitusoikeus koskee alkuperäisvikoja ja vapaudumme takuuvastuusta, mikäli tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tavaran vääränlaisesta käytöstä, tapaturmasta tai muista ostajan puolella tapahtuvista seikoista tai jos kyseessä on tuotteelle normaali kuluminen.  

Reklamoinnin ’kohtuullinen’ aikajakso  

Virheen ilmettyä sinun tulee aina reklamoida tuotteesta kohtuullisen ajan kuluessa virheen havaitsemisesta. Suosittelemme että teet ilmoituksen mahdollisimman nopeasti ja viimeistään kaksi (2) kuukautta virheen havaitsemisesta.  
 
Voit reklamoida viallisen tuotteen ottamalla yhteyttä sähköpostitse: info@housumaailma.fi tai soittamalla numeroon 0403567703. Pyrimme vastaamaan sinulle 24 tunnin sisällä arkipäivinä.  

Jotta voimme käsitellä reklamaatiosi, pyydämme seuraavia asioita:  

  1. Lähetä meille lyhyt, kirjallinen kuvaus vian tai vaurion luonteesta. Ota yhteyttä asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti vian havaitsemisen jälkeen.
  2. Todista vika lähettämällä meille 3-5 kuvaa. Vian tai vaurion tulisi näkyä kuvissa selvästi. Varmista myös, että kuvista näkyy koko tuote - sekä edestä että takaa. 
  3. Lähetä kuvat ja kuvaus sähköpostitse osoitteeseen info@housumaailma.fi Pyrimme vastaamaan sinulle 24 tunnin sisällä arkipäivinä.
  4. Ilmoita sähköpostissa tilausnumerosi tai liitä viestiin tilausvahvistuksesi.
  5. Käsittelemme reklamaation mahdollisimman nopeasti, kun olemme saaneet lähettämäsi kuvat.
     

Mikäli haluamme saada reklamoidun tuotteen nähtäväksi, ilmoitamme siitä erikseen, joten ethän lähetä meille tuotetta ilman, että olet ollut meihin ensin yhteydessä.