Housumaalilma on suomalainen verkkokauppa.  Olemme vuosia myyneet tanskalaisia LAURIEn laadukkaita housuja Turussa Mimi myymälässä. Halusimme rakentaa LAURIEn housujen ja asujen ympärille kotimaisen verkkokaupan, joka on turvallinen ja jossa saat palvelua suomen kielellä. Kauppamme on valmistunut yhteistyössä LAURIEn kanssa. Vastaamme mielellämme tilaustasi koskeviin kysymyksiin.

Tarjoamme myös mahdollisuuden tilata tuotteet verkkokaupasta ja tulla noutamaan ne myymälästä Mimi, Yliopistonkatu 24, kävelykatu Turku. Saat tiedon tekstiviestillä, kun housut ovat noudettavissa. Mahdollinen vaihto ja palautus hoituvat myös meidän kauttamme.

Meillä on myymälässäkin laaja valikoima, mutta verkkokaupan ansiosta tarjolla on nyt koko LAURIEn mallisto. Jos tilaamasi housut löytyvät myymälästämme, ne lähtevät tilaajalle meiltä ja ovat normaalisti parissa päivässä perillä. Jos ne tulevat Tanskan varastosta, toimitus on silti nopea, n. 2-5 arkipäivää.

Miksi juuri LAURIE? Koska ne ovat parhaimmat housut ikinä.

”It’s got to feel right.”

LAURIE on tanskalainen vaateyritys, jonka iskulause on: ”It’s got to feel right”. Vaatteiden tulee olla mukavia päällä, samalla kun ne valmistetaan kestävää kehitystä ajatellen. Vaatteen tulee tuntua oikealta - suunnitteluvaiheesta valmiiseen tuotteeseen asti. LAURIElla on yli 30 vuoden kokemus, mutta he pyrkivät jatkuvasti kehittymään ja tulemaan paremmiksi. Yhteistyö LAURIEn kanssa on vuosien varrella toiminut hyvin ja näitä tuotteita on ilo myydä.

Suunnittelu ja Design

LAURIElta löydät Pohjois-Euroopan suurimman perushousujen valikoiman. Toiveena on, että kaikki eri kokoiset ja –muotoiset naiset voivat tuntea olonsa mukavaksi LAURIEn housussa. Nykyään LAURIEn luotettava istuvuus on must monelle naiselle ympäri maailman. Kokovalikoimasta 32-56, useasta eri siluetista ja monista eri pituuksista ja laaduista, löydät varmasti itsellesi sopivimmat LAURIEt.

LAURIE suunnittelee vuodessa kaksi mallistoa, jotka ovat täynnä ajattomia malleja. Ne on luotu rakastettaviksi ja käytettäviksi sesonki sesongin jälkeen. Kaikissa tuotteissa ehdottoman tärkeää ovat istuvuus ja mukavuus. LAURIEn housut ja asut sopivat kaikenikäisille, tyylitietoisille naisille, jotka arvostavat erinomaista laatua ja vertaansa vailla olevaa mukavuutta. Tuotteet on suunniteltu Tanskassa, valmistettu Euroopassa ja naiset ympäri maailman rakastavat niitä. LAURIEta myyvät 1200 liikettä yli 20 eri maassa.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan ja tekemään parhaimmat ostokset!

Terveisin Marja Koskinen, kauppias.
Sinua palvelevat myymälässä myös asujen ammattilaiset Elina ja Tea.